Somebody please help!

  • Hacker007
  • Proficient
  • Proficient
  • User avatar
  • Posts: 371
  • Loc: Riverside, CA

Post 3+ Months Ago

For some reason, while I was viewing the internet about half an hour or so ago, the computer started to slow down, and Firefox wouldn\'t open up the page to my website (, and after wouldn\'t load anything but google. Right now, it loads SOME websites, but not all. Even ozzu wont work, until I went to an online browser proxy website, and now I can view my site, as well as this one. Anyway Idea why?

I am going to be killed, if this computer is broken.

Please help! Here is what I have tried:

- Restart computer
- Disconnect modem (DSL)
- Restart firefox
  • iliya428
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 59

Post 3+ Months Ago

First of all check your Firefox's proxy settings (maybe some third-party app took over it), then try Internet Explorer. Computer is not broken, but Windows may be. Especially if you got infected.

Run task manager and check what app consumes a lot of CPU (Ctrl+Shift+Esc), then sort by CPU load time.

This may give you a hint.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 53 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum

© 1998-2015. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.