Strange problem

  • kk2
  • Born
  • Born
  • kk2
  • Posts: 1

Post 3+ Months Ago

I've a strange problem with windows login in XP.

I changed user's password in "User accounts" (control panel), but next time I was logging in, it didn't accept my password at all.

BACKGROUND INFO:
* XP (fin)
* it was previously logging in directly without welcome screen
* Password contains one scandinavian letter.

I'm sure I've written passeword correcly. (because, before I was booting XP, I used this username+password combination in authentication of Webtrends web client ... so inside XP it worked).
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • DuckIT
  • Graduate
  • Graduate
  • User avatar
  • Posts: 155
  • Loc: London, UK

Post 3+ Months Ago

This is total guesswork, but could it be that the Scandinavian letter set is not loaded until after logon?

S
  • Smokenjoe
  • Mastermind
  • Mastermind
  • User avatar
  • Posts: 1573
  • Loc: Anchorage, AK

Post 3+ Months Ago

Yeah, I agree. Windows doens tload the TSRs and other background programs until after you log-on. If the scandinavian letter program isnt loaded, then it wont recognize the letter you type. I suggest changing the password to somthing with just normal english letters and see if it still screws up. If it doesnt, then you have found your problem.
Good Luck.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 43 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.