Upgrade to SP3 gone bad! ...missing or corrupt biosinfo.inf

  • mszimm7
  • Born
  • Born
  • mszimm7
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

upgraded to MS XP SP3 and rebooted. Now I am getting the following message:

Windows could not start because the following file is missing or corrupt biosinfo.inf

I don't have the OS CD that came with the Dell desktop. Checked the MS site, but the KB entry (http://support.microsoft.com/kb/829784) is not very helpful. Not sure what to do. Any ideas??

Thanks!
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23458
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Did you try doing what it said? If so what happened?
  • mszimm7
  • Born
  • Born
  • mszimm7
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

Without the recovery disk you cannot follow the directions in the MS KB.
Came up with a different solution. I borrowed a USB to IDE/SATA cable and hooked it into my laptop. I then downloaded all my critical data to my laptop and then copied back the biosinfo.inf file back into the inf directory. I rebooted the desktop and the SP3 installation completed successfully. This was a very simple and cheap solution ($20 at TigerDirect).

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 12 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.