Vista + USB Devices in different slots = crash

  • joebert
  • Fart Bubbles
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 13502
  • Loc: Florida

Post 3+ Months Ago

I did some spring cleaning today, and in doing so I tore down every computer here to relocate them to a different part of the room. When I booted Windows Vista I got a blue screen, 3 times. Safe mode worked just fine. After trying safe mode I tried normal mode again and this time it got to my desktop before just freezing up, twice.

I don't know why, but for some reason I thought to switch the order of the USB cords in the back of the system. In one slot I have my mouse, in another slot I have a 4-way splitter that my keyboard plugs in to along with phones and cameras when I need to move things around. After I switched the order of the USB cables, the system quit crashing. When it booted up it did the whole looking for drivers thing for my USB devices.

I'm baffled. I remember having problems with Windows and USB devices, but I think that was like 6 years ago with Win2K and 98. Not Vista.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

Post Information

  • Total Posts in this topic: 1 post
  • Users browsing this forum: No registered users and 65 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.