When uploading, using internet becomes impossible

  • az0000000
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 57
  • Loc: Moldova, Chisinau

Post 3+ Months Ago

Hello everyone,
I am on Windows XP SP2 and I have a regular ADSL connection with 10 Mbit download and 1 Mbit upload.
I have noticed a strange thing, whenever i am uploading something using full 1 Mbit speed, it becomes impossible to continue using internet and browse web pages, sites are loading very slow.

Seems like the bandwidth used for uploading somehow affects the download bandwidth, bit i don't get how is one connected to the other?

May be there is some wrong setting in my modem?

Has anyone encountered an issue like that? Is there a solution?

Thank you.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

It could be a memory problem, not a connection problem. Watch the processes in the task manager.
  • az0000000
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 57
  • Loc: Moldova, Chisinau

Post 3+ Months Ago

Memory is fine.
Computer is fine.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 134 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.