Win ME restarts itself

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23455
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Excellent! Thanks for the update. I think you had about half of OZZU wanting to see you get this fixed!
  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6810
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

Glad to hear you are getting it fixed free of charge.
  • ocanas
  • Born
  • Born
  • ocanas
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

If I had known this before!!! ... AAGGGHH! I went and bought a cheap refurbished box to replace this Netvista one...and just called IBM and they confirmed they'll change my Mother Board for free (ECA 062 and/or ECA 064 in case anyone needs the ECA #)..... I guess I'll try to find a home for the cheap one I just bought.
  • smarm
  • Born
  • Born
  • smarm
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

Just wanted to let everyone know that my motherboard was just replaced for free today (only two days after I originally called IBM!) and the system is running great now... my system is a NetVista, machine type 6336, model G20. So the ECA covers this model too.

I also found an interesting article about the capacitor problem here-
http://www.theinquirer.net/?article=10115

Thanks for the great forum! I don't know where I'd be troubleshooting this problem if I hadn't come across this thread!!
  • ocanas
  • Born
  • Born
  • ocanas
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

On my side, I also have good news, Mother Board replaced for free on friday, and now have a stable win2000 Netvista - Type 2254 Model G01,

I'm also being able to return the cheap box I got to replace this one that I thought was dead.
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23455
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Wow! This is great! 3 motherboards replaced all from one post!
  • jeannepo
  • Student
  • Student
  • jeannepo
  • Posts: 72
  • Loc: Denver

Post 3+ Months Ago

Ozzu is a GREAT forum. I've passed it along to all my techie buddies.

Thanks, again.

~jeannepo
  • zigman
  • Newbie
  • Newbie
  • zigman
  • Posts: 7

Post 3+ Months Ago

try scanreg/restore in the command prompt ..and start from a previous date...thats a wonderful command...
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23455
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

zigman, I think you missed the problem and the resolution.
  • jeannepo
  • Student
  • Student
  • jeannepo
  • Posts: 72
  • Loc: Denver

Post 3+ Months Ago

:P

Post Information

  • Total Posts in this topic: 100 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 55 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.