Windows Install Help

  • sweatheart2
  • Born
  • Born
  • sweatheart2
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

I went to install windows xp sp3 on my friends laptop and i got the error, "presetup.cmd and setupORG.exe not found." How do i attempt to reinstall windows, every time i put the cd in nothing happens.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

It looks like you are using a slipstream install disk?

Read through the following forum thread. There is a lot of advice on this exact problem:
http://www.msfn.org/board/topic/46129-c ... not-found/
  • sweatheart2
  • Born
  • Born
  • sweatheart2
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

I literally can't do anything on this laptop, it won't boot from disk says something along the lines of, pxe rom.... and when i got to just let it reboot it says the same error. is my hard drive done?
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

I'm thinking more likely that you have a bad install disk. The information you are giving isn't enough to do more than guess at what the problem could be.

Is the disk you are using a genuine Microsoft install disk or is it a burned image or copy?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 67 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.