Winxp Pro Grpahical Glitch

  • LINE71X
  • Beginner
  • Beginner
  • LINE71X
  • Posts: 53

Post 3+ Months Ago

Using winxp pro SP1 - not activated yet. Since this is parents pc and it's known to always get spyware and malware

Ok so by installing zonealarm the pc has been clean, scanned with prevx anti malware, avg, Anti rootkits, And etc...the operating system is clean and works fine

But what puzzles me is where this came from

Image


NOTE, It goes away once i go to graphics property and switch from Color quality 32 bit to 16 bit and back to 32. That's the only thing i can do to TEMPORARY fix it, Then it came back - haven't had the time to test and see when it occrus

THAT'S THE ONLY THING, That's gotten rid of the weird color, Changing monitor resolutions lets the problem remain...Is it a SP1 glitch or is my graphics card drivers just messed up.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

Boot it to VGA mode and see what happens.
As far as SP! goes, XP is up to SP3, which has caused some problems. I would go with SP2.
  • grinch2171
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6809
  • Loc: Martinsburg, WV

Post 3+ Months Ago

Definitely get up to at least SP2. Also check to see if your video drivers are up to date.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 110 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.