Google Logo

  • terrymcg
  • Born
  • Born
  • terrymcg
  • Posts: 3

Post 3+ Months Ago

Hi guys,

I am new on here and I am looking for some help with Google.

For some reason when my homepage opens the google logo is in really low quality and looks really blocky, I am running IE6 and have tried IE7. Both do exactly the same. I am not sure if it is just the google logo as I think I have the same prob with some other webpages. Most pictures on webpages are 100% fine though.

My laptop is a Toshiba Portege 3500 if this helps. If anyone sends me their e mail I can send a pic of the logo to show you what I mean as it is the same when I right click and save it. Sorry don't know how to post a pic.

Hope this is an easy fix and it is just me being thick!

Thanks

Terry[/img]
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • _mike_
  • Graduate
  • Graduate
  • User avatar
  • Posts: 131
  • Loc: The Netherlands

Post 3+ Months Ago

the image is simply crappy quality.

Michael
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9090
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Hi Terry,

How are you connected to the Internet? Are you using AOL? or are you using some kind of internet speed booster? or both?

I have a feeling you might be, and the way those speed boosters actually speed up the internet is by making it so that everything you download is much less in file size (which results in poor image quality). So basically they let you surf the internet faster, but it makes the internet alot uglier too.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.