Google problem!

  • assasin3k
  • Novice
  • Novice
  • User avatar
  • Posts: 27
  • Loc: Spain

Post 3+ Months Ago

Google dowsnt wants to index my site.
What could be wrong. The spider comes makes 1 hit and goes away.
Damn. :cry:
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • madmonk
  • Mastermind
  • Mastermind
  • madmonk
  • Posts: 2115
  • Loc: australia

Post 3+ Months Ago

is it a very new site? can you post a link to your site here..?
  • rtchar
  • Expert
  • Expert
  • User avatar
  • Posts: 606
  • Loc: Canada

Post 3+ Months Ago

Looks like you are using session IDs ...

Quote:
http://www.webmaster-arena.com/index.php?sid=8a8e87b1e0e55a6a384e2aa5f789e962


Google really hates SIDs
  • madmonk
  • Mastermind
  • Mastermind
  • madmonk
  • Posts: 2115
  • Loc: australia

Post 3+ Months Ago

hey there, i saw your site. it is better that you remove the session IDs used. it will help in google indexing your site..

go to able2know.com - it is a good forum and you will find great help there. :-)
look under website and development forum....
  • assasin3k
  • Novice
  • Novice
  • User avatar
  • Posts: 27
  • Loc: Spain

Post 3+ Months Ago

ohh..ok i will remove those sesion id things :oops:

Thsnks for your help

Post Information

  • Total Posts in this topic: 5 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 6 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.