Facebook share button issues

  • Zealous
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1244
  • Loc: Sydney

Post 3+ Months Ago

I am having an issue with the facebook share button, i am using a wordpress source and i got one fo the plugins from wordpress and everything works mostly well apart from i look at the index and the first 2 posts have functioning buttons but after that every other post has share.php as a text link with nothing attached so turns up as a blank share.

any information would be great just started this project so not overly important but sooner the better to fix. going to start debugging the issue but if you need a live example then http://facebookporn.me. Site is sharing content for facebook, figured it was a funny name for it lol
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • demonmaestro
  • Gold Member
  • Gold Member
  • User avatar
  • Posts: 677
  • Loc: Conroe, Texas

Post 3+ Months Ago

Just a disclamer for people maybe viewing this site at work. It is clean and no (porn) that i have seen...

but i still get this from work

Quote:
This Websense category is filtered: Uncategorized. Sites in this category may pose a security threat to network resources or private information, and are blocked by *** Policy.

:evil: :lol:
  • Zealous
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1244
  • Loc: Sydney

Post 3+ Months Ago

I am working from home so i forget to add stuff like that but, just trying to work out this issue before i continue on as it is a key part to the site. idk what the problem is but going to test out taking stuff from my tuxdoc site and bring it over as that one is working.

i just can't find the issue what so ever for it? Just checked and i am using the same version of facebook share WP 2.0.6, so idk. mite try switching theme or something.
  • Zealous
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1244
  • Loc: Sydney

Post 3+ Months Ago

UPDATE:

I have been working with Next Gen Gallery and found that there is 3 template files that required to change to make this happen. Which i have been able to work out but what i don't know about is that why nothing is getting posted back to facebook. Even using the app ID/API nothing gets posted back to the wall.

SFW link: http://facebookporn.me/stupid-stuff/

I got the comments working and they post to the wall but the share/like button does crap.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 138 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.