NO GD LIBRARY

  • dmc_gryphonit
  • Newbie
  • Newbie
  • dmc_gryphonit
  • Posts: 12

Post 3+ Months Ago

hi there. my site is http(://)www(.)itinwales(.)co(.)uk/index.php

i am trying to install a GD library so i can display my product images. right now i have this displaying in the browser "http(://)www(.)itinwales(.)co(.)uk/image.php?bigImg=LAMPNEC64.jpg". note that it displays the text and not the image.

i would like to know if anyone has installed a GD library on a live linux server. my wamp has GD so i dont get the image problem.

any help would be great

Danny
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9086
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

I just went to the link you said and I am getting an image. Were you able to figure this out?

I use the GD library all the time with no problems.
  • dmc_gryphonit
  • Newbie
  • Newbie
  • dmc_gryphonit
  • Posts: 12

Post 3+ Months Ago

hmmm...great. cheers for looking. i had also emailed my manager to let him know that GD library was not there. i think he may have installed it in the night.

yep i went there this morning and found that the images are working great also.

thanks anyway

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: wpas and 73 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.