Search found 8 matches

Actual Results

Post Posted: September 18th, 2003, 2:34 am

Hello, i found out last night that one of my cables into my fuse box was coming out right? So im now thinking it's been coming out a long time so could this be causing spikes and making the blue screen error? I think it might as if it is causing spikes windows might think the hardware is being damag...

Post Posted: September 13th, 2003, 2:39 am

may I ask what is wrong with watercooling? I have read up about this and the more i read the more i don't really like. Your putting water near your computer, say it leaks out of the water cooler? What you going to do then? I know more than likely it won't but i don't think i would risk it. Btw £89 ...

Post Posted: September 13th, 2003, 2:30 am

Can i just say, even if it would solve my problems i wouldn't change from AMD to Intel. For one my mother board only supports amd and duron processers. So it would mean a new Mother Board. And i don't really like Intel from past computers i have had with intel chips. I haven't have a single error ye...

Post Posted: September 12th, 2003, 2:54 pm

Well i have flashed my bios to the latest version works good. :D

I then updated graphics, sound, network cards all to the latest drivers.

Im going to run windows update now. Im hoping this will fix my problem.

Thanks for the help

Post Posted: September 9th, 2003, 3:04 pm

What sort of drivers did you update?

Im not really into any of the bios updates as i don't really know what im doing on that part of it.

If i have to update it i will do can you just tell me which you updated.

Post Posted: September 9th, 2003, 2:36 pm

Hello.

Thanks i will have a search and see.

I also got a strange one after shutting down C&C Generals, it said WinSys.sys i think it was.

I only re-installed windows last week

Post Posted: September 9th, 2003, 12:19 pm

It does it whenever it feels like it. I have Athlon 2000 XP Radeon 8500 (Graphics drivers up to date) Sound Blaster 128 512 MB DDR Ram Gigabyte Mother Board Windows XP Home Edition I use a second USB card and a USB2 Card, firewire card. I have a cable SurfBoard modem. As i said it does these errors ...

Post Posted: September 9th, 2003, 10:49 am

Hello

I have been getting a blue screen error every day and it just gives me the following number without any other information.

OxCE9F0C50, 0x00000002, 0x00000000, 0x8060AB84
The error is: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL

Any help on this would be good
  • Sort by
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.