Search found 119 matches

Actual Results

Post Posted: January 17th, 2006, 5:41 pm

No errors at all. The funny thing is the computer doesn't restart, it just shuts down. I power it back on and it boots back up and starts printing from page 1, after about 10 or so pages it shuts down again. If I power the printer off before printing begins, the pc works fine.

Post Posted: January 17th, 2006, 3:04 pm

hmmm. it's not HP, it's a unit I built. I'll try printing lesser pages and see what happens.

Post Posted: January 17th, 2006, 2:18 pm

lately, my pc has been acting funny. It shuts down completely when I try printing a large file (109 pages). It is less than one year old, running XP pro, current with all updates, 512 ram, 3.0 P4. No recent changes to hardware/software. I've always ran norton every other day, no spyware etc. Any clu...

Post Posted: August 15th, 2005, 4:24 am

I have a gateway AMD pc, is about 4 years old. I added a sick of ram and upgraded it to XP pro a few years back. It has been working fine until lately it's been freezing at random times. I haven't added any new hardware/software, I reformatted the hard drive and reloaded everything--problem still ex...

Post Posted: June 16th, 2004, 7:33 am

After trying and trying, I called hp and they sent me a copy of my recovery cd's saying thta would fix everything. NEW PROBLEM! The recovery cd starts and it gives me an error saying: Error encountered whle creating Save to disk partition X:\tools\s2d and it just stays there. does anyone know what t...

Post Posted: June 14th, 2004, 8:45 pm

Actually, the old hard drive was 40 gig.

Post Posted: June 14th, 2004, 7:24 pm

I just got a new hard drive on my notebook. This is a 20 gig IBM travestar, same brand that was in the notebook before. I'm actually trying to load windows 2000 profesional. The problem is whenever I try to load from the cd, it begins the setup, loading all the files, then it's stuck at "Windows is ...

Post Posted: June 10th, 2004, 6:13 pm

I have a flat screen monitor on a pc running XP. Whenever I switch users I get a black screen with an error "cannot display this video mode", and then it freezes up and I have to restart. I have 2 users setup, this only happens when I go from the 2nd user to the 1st user and not vice-versa. Hope thi...

Post Posted: May 16th, 2004, 8:14 am

Windows XP Home Edition won't start up due to "/windows/system32/config/system file is missing or corrupt." I tried rebooting by selecting "Start Windows Normally" and "Last Known Good Configuration" but no luck. I did an upgrade from ME a few years ago, everything was fine until a few weeks ago. I ...

Post Posted: March 24th, 2004, 9:14 am

I'll go first, I think my strength at times can also be my weakness. I tend to let other people's problems turn into mine. I'm also very opinionated, I'm very self confident, at times this can be looked at as cocky(I"m not). My number one weakness is my tendency to Procrastinate. Let's hear some oth...

Post Posted: March 17th, 2004, 10:49 am

Still having no luck, I took the hard drive out and made sure it was in properly, made sure it's booting from hard drives. NO built in NIC cards present. Should I try reloading windows? Or is that of no help?

Post Posted: March 13th, 2004, 12:55 pm

yea there isn't a floppy disk in the drive. Actually the floppy is external and isn't even connected to the laptop

Post Posted: March 13th, 2004, 8:37 am

tried all the suggestions, yet no luck. Any other suggestions?

Post Posted: March 10th, 2004, 7:04 pm

I have an HP notebook, windows xp cdr/dvd blah blah blah. As of lately, whenever I turn the notebook on, it says "Initializing MBA hit alt ctrl B to configure.... It then boots up but says Error PXE E61 Media test failure, check cable. This happens if I do or dont hit alt ctrl B, either way I get th...

Post Posted: February 21st, 2004, 11:17 am

How exactly do I do that?

Post Posted: February 21st, 2004, 10:24 am

I tried doing format c: /u that gives me "bad command or file"

Post Posted: February 20th, 2004, 10:17 pm

I have an old compaq presario 1060 notebook. It hasn't been used since 98 or so. My next door neighbor's kid asked if she could have it--just for MS applications. I was trying to reload windows 95 or possibly 98. In the process of doing so......I tried to load 98....had a boot floppy and the 98 cd.....

Post Posted: February 13th, 2004, 8:36 pm

I lived in Belize in Central America until I was 14, during that time I lived in Guatemala and Mexico for a short time. Moved to New Jersey when I was 14, went to the University of Pittsburgh for 4 years then moved back to Jersey. No place like Jers.

Post Posted: February 13th, 2004, 8:30 pm

Belize (Central America) 13 yrs
Guatemala 6 months
Mexico 1 yr
USA 10 yrs

Post Posted: February 8th, 2004, 3:07 pm

I've been trying to use norton Ghost for the past few days. I read that you can ghost an entire hard drive etc.... Is there a way to ghost just certain files. I'm running TaxWise and would like to back up just a few folders every few days. I've played with ghost on sveral occasions and was only able...

Post Posted: February 7th, 2004, 4:21 pm

Also, another good thing with spy hunter, you can run it on as many computers as needed.

Post Posted: February 7th, 2004, 4:20 pm

I've been using for a few months now, haven't had any problems with it.

Post Posted: February 5th, 2004, 10:42 am

thanks a lot fade, it worked. Thanks for the much needed help

Post Posted: February 5th, 2004, 8:23 am

I'm trying to install taxwise on the computers on my network. In order to do so, the tech told me I have to be able to save it on the hard drive on my main pc. He says I should be able to see the drives of all the pc's on my network when I click on my computer. I played around but haven't figured ou...

Post Posted: January 28th, 2004, 9:28 pm

Now that I've changed from mshome to workgroup, when I click on view workgroup computers--it takes a while then it brings up the same message. Now I'm not even seeing the other computer's names!

Post Posted: January 28th, 2004, 8:17 pm

I shared the entire C drive on all four computers. In the beginning all computers were able to browse other computers--now they cannot. How do I know if I have admin rights to the computers? Better yet, how exactly is that done? And yes all 4 computers are wired. When I go to network places and to v...

Post Posted: January 28th, 2004, 6:44 pm

Correct. I'm on a wired router.

Post Posted: January 28th, 2004, 5:13 pm

I've been trying for months now to fix this problem: I have 4 computers on a wired network. 2 xp, 2 2000, When I go to workgroup/mshome...I can see the computer's names but when I try to click on them it says ""computer name" is not accessible. You might not have permission to use this network resou...

Post Posted: January 13th, 2004, 9:32 am

You were right fade_to_black. That was the problem. Thanks for the help.
  • Sort by
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.