Search found 8 matches

Actual Results

Post Posted: February 7th, 2004, 12:00 pm

EDIT: AAAAACK! I posted this in the wrong place. No idea why. Please remove. OO;; I'm designing and hosting a site for a writer friend of mine, and am having a problem with image transparency. <a href="http://annapolis.dorfpod.com/beepchu/" target="_new">Here is the layout</a>, try brows...

Post Posted: January 28th, 2004, 11:32 am

I've just installed the 9Volt+ Forum. When I try to post a thread, I get the following error: [code]syntax error at /home/apache/crazy-bucket/cgi-bin/theCollective/bbs-post.cgi line 580, near "/<title><!--Title will be here --></title" Can't find string terminator ' &quo...

Post Posted: January 25th, 2004, 5:40 pm

Wow, I didn't know there were Perl boards out there. This looks promising.
Thanks!!

Post Posted: January 24th, 2004, 7:09 pm

Ergh. I know you guys have to deal with n00b webmasters a lot, so I'll try to keep this short. My friend (conorific) and I are trying get a forum up on our webserver (UNIX, 1 GB, HVDN broadband connection). We're looking for a small, customizable PHP/mySQL script. After trying phpBB (too large), and...

Post Posted: January 19th, 2004, 6:11 pm

http://www.cosplayuniverse.com/cosplay/ ... page1.html

Post Posted: January 16th, 2004, 10:13 pm

Nyaha, kind of like the Wal-Mart phone thing a few years back.

Post Posted: January 16th, 2004, 10:09 pm

What error do you get?

The first thing that springs to mind here is that computers outside of the intranet don't have permission to view the site.

Post Posted: January 16th, 2004, 10:07 pm

Hmm. Could you post the HTML code?
  • Sort by
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.