Search found 61 matches

Actual Results

Post Posted: June 9th, 2004, 7:38 am

will the situation be simpler if I tell you taht the javascript will be implanted into overall_header.tpl and to be used to get the variable for phpbb? :twisted: Cus i am gonna make some time functions in my forum/game Nope, not at all. However, if you are using phpBB that allows your users to set ...

Post Posted: June 9th, 2004, 6:45 am

will the situation be simpler if I tell you taht the javascript will be implanted into overall_header.tpl and to be used to get the variable for phpbb? :twisted: Cus i am gonna make some time functions in my forum/game

Post Posted: June 7th, 2004, 7:36 pm

i want to make a day/night system for my site. So, i want to have the site GET this info everytime a page loads so that I can do things with the info (eg have different things show at different times). I know this is not code efficient, but i want it done. :lol:

Post Posted: June 7th, 2004, 6:53 pm

i have no problem getting the hour using javascript, however, how can i incorperate this variable into my php script? lets say I have a javascript code that looks like this and I want to save HourOfDay into the variable $hour in my PHP script: var TimeOfDay= new Date( ); var HourOfDay= TimeOfDa...

Post Posted: June 5th, 2004, 7:30 am

thankyou! :D

Post Posted: June 5th, 2004, 7:20 am

PHP. as for system, i want it to work on windows and linux

Post Posted: June 5th, 2004, 6:50 am

Okay. I want to get the system time from the user's computer then store the HOUR into a variable (for my purposes), how will I go about doing that? I looked at the localtime tutorial on php.net and it's not helping me.

Post Posted: May 29th, 2004, 5:03 pm

that's not too bad. I thought forums need massive space like 1 gb ! :lol: So i will go for a plan of about 500 mb juz to be safe... in my opinion, hosting forums, depending on how popular you'd expect it to be, the storage space is the least of your worries. I think the bandwidth is a more signific...

Post Posted: May 29th, 2004, 2:54 pm

well, i'd rather sell it, I KNOW that it's good, but not as good as my current host (the one that I paid for), dont know who's gonna buy it though. If no one's gonna buy, then i'll just give that membership to a friend. :lol:

Post Posted: May 29th, 2004, 10:51 am

thanks for your advice. I will now look for some friend to take it! :lol: Thanks again!

Post Posted: May 29th, 2004, 5:23 am

okay. recently, i bought yet another new domain name. and today when i check me e-mail, this webhost called IP01 e-mailed me with an invitation asking me to recieve a premium hosting package free of charge for 12 months. Although i went to their site and found that they are pretty reputable and ther...

Post Posted: May 20th, 2004, 9:06 pm

Silent dreamer Tried your test login. Logged in the first time...no probs. Comcast cable IE 6 Even changed the sig in the test profile to "ATNO/TW was here" yeah... for some reason, some people can login no problem. But its the others that cant login first try(like me). I really dont know why. I me...

Post Posted: May 20th, 2004, 6:03 pm

ya, after seeing that the changes did not work, I changed my scripts to their original state immediately... so, thats why i am looking for alternatives now.

Post Posted: May 20th, 2004, 4:27 pm

I read the article and read even some of the related ones. I did the things specified and I still encounters this problem. Actually, some of my members told me theres no problem with logging in while others are flaming my head off. So, I need you guys to do me another favor, use the test account and...

Post Posted: May 19th, 2004, 8:46 pm

Okay, I really cant put it into words... Basically, some members (including me) logs in and then we are logged out immediately and we have to log in twice before we can access the member area. If you don know what I am talking about, heres the link: http://www.chibicat.com login: test password: test

Post Posted: April 19th, 2004, 3:30 pm

You have a very good site. The popups for each anime series looks awesome! But the thing is, I'd rather have the pages load on that same window (but thats just my opinion). Anyways, I think you need to complete your site ASAP because when visitors visit your site and found a whole bunch of 404s, you...

Post Posted: April 16th, 2004, 4:36 pm

Wow, This is a very neat and organized site. I guess the best thing there is the load speed. It took like only a split second (or less) to load a page when I click on the links. Very straightforward navigation and great color scheme. Not too graphical and yet not too plain. In conclusion, Great site...

Post Posted: April 11th, 2004, 4:26 pm

thank you very much. Ok, now, are there any netscape people here? In the past, I've had ALOT of problem with netscape,

Post Posted: April 11th, 2004, 7:45 am

Nucleo wrote:
Quote:
(I use 800X600 because i like it :) )


u got to be joking :|


you're right :( I use it because i had difficulty seeing the text when using 1024X768, i think i need glasses :cry:

Post Posted: April 11th, 2004, 7:44 am

I really like the layout of your page! so uniformed! Love it! The only thing that I see (through my monitor, and every monitor is different) is that the background of your center table (the dark grey) can be a bit brighter so that its easier on the eyes. 8) But, your site is great

Post Posted: April 11th, 2004, 7:39 am

something that you may want to consider: have your site to be 800X600-friendly... When i went to your site with res800X600, I couldn't see the bottom of the green scroll bar, so, I looked for another one that will take me down to the bottom of the page. If I decided not to bother with it, I'd never ...

Post Posted: April 11th, 2004, 7:34 am

your index page is very neat and clean, i like the way you organized everything except for the images in the middle (but dont worry about it, it might just be my unique thought) :D Overall, it's great.

Post Posted: April 11th, 2004, 7:30 am

a big update, so, please give some constructive comments that will help me improve (I just want to know what it looks like on different monitors and browsers). Please dont mind the silence in the forum, I lost all my old members and i even changed my URL, so, i must start the forum all over again......

Post Posted: April 9th, 2004, 7:39 am

well, guess i have to wait for my domain name to be fully set up before i do Mod_Rewrite again.

Post Posted: April 8th, 2004, 7:34 pm

for now (since my domain names arent properly set up yet), the url to the forum is

http://www.myprohost.com/~rpgcat

this will take you right to the forum (I have removed all the Mod Rewrites on my forum after having those pages not found)

Post Posted: April 8th, 2004, 6:55 pm

its installed in the main directory

Post Posted: April 8th, 2004, 6:33 pm

nope, thats not it. my .htaccess file is named properly.

Post Posted: April 8th, 2004, 6:23 pm

I read a couple of other topics about Mod Rewrite on this forum and several others just to find myself looking for a mod_rewrite package on google.. now that i got one and implemented it, i found myself getting alot of page not founds... heres the Mod_rewrite i used: [code]##########################...

Post Posted: April 5th, 2004, 12:45 pm

:( The form wont let me fill the fields with identical addresses...

Post Posted: April 4th, 2004, 8:25 pm

ok... i purchased 2 domain names from 1and1.com on the page where i can change the DNS settings for the domain names, theres 4 fields to fill in... 1)Primary name server 2)Secondary Name server 3)Secondary Name server 4)Secondary Name server so.. theres 3 secondary name server fields... well, I trie...
  • Sort by
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.