FF 3 Ad centering glitch

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Just an FYI, for the last week or so, FF is randomly not centering the Google ads at the top. It seems to be primarily text ads, but it is sporadic.
Attachments:
adglitch.jpg
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

FYI it's still doing this, but on a completely different computer than the one I took the screen shot on.
  • spork
  • Brewmaster
  • Silver Member
  • User avatar
  • Posts: 6252
  • Loc: Seattle, WA

Post 3+ Months Ago

I've been getting it as well.
  • SB
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 8742
  • Loc: Aberdeen, Scotland

Post 3+ Months Ago

Happening on Google Chrome too.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9090
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Hmm I am not sure how to fix this one, I cannot even duplicate it. I checked in both FF3 and Chrome and its fine for me. Does it happen occasionally for all of you? or all the time for some?
  • spork
  • Brewmaster
  • Silver Member
  • User avatar
  • Posts: 6252
  • Loc: Seattle, WA

Post 3+ Months Ago

Occasionally. It happens the most for me on "confirmation" pages, such as right after making a post, moving a topic, etc.
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Very random, but frequent. And can happen on any ozzu page. I can't intentionally duplicate it either. It just happens when it does. Next time it does I'll look at source code and post it.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9090
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

When you see it happen again, can you please also refresh the page to see if it stays bad or if its fixed. If the refresh fixes it then I think it has something to do with a bug in these browsers. I am open to suggestions though if anybody has an idea what is causing it.
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Will do. A little tough right now as the Phizzpop ad has been displaying all day *lol
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

OK - it just did it with the Phizzpop ad on the index page. Refreshing (F5 only - not a hard refresh) re-centered it. The code was identical in both cases

Code: [ Select ]
<div id="ad76890topContainer">
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-0926960744185353";
google_ad_slot = "3397495038";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
</div>
  1. <div id="ad76890topContainer">
  2. <script type="text/javascript"><!--
  3. google_ad_client = "pub-0926960744185353";
  4. google_ad_slot = "3397495038";
  5. google_ad_width = 728;
  6. google_ad_height = 90;
  7. //-->
  8. </script>
  9. <script type="text/javascript"
  10. src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
  11. </script>
  12. </div>


Must just be a browser glitch
  • Bogey
  • Genius
  • Genius
  • Bogey
  • Posts: 8411
  • Loc: USA

Post 3+ Months Ago

I'm cheating :D
  • righteous_trespasser
  • Scuffle
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6230
  • Loc: South-Africa

Post 3+ Months Ago

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

I actually haven't noticed this happen for some time now.
  • Bogey
  • Genius
  • Genius
  • Bogey
  • Posts: 8411
  • Loc: USA

Post 3+ Months Ago

righteous_trespasser wrote:

lol... thatn's not actually cheating. What I meant was that I'm not having those ads, and I'm not any golden or special member. It's just that I have the Sponsored Links box, but it's empty and small... and my Firefox doesn't load the ads so the page loads faster ;)

Sorry BigWebMaster :lol:
  • SB
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 8742
  • Loc: Aberdeen, Scotland

Post 3+ Months Ago

ATNO/TW wrote:
I actually haven't noticed this happen for some time now.


It's been happening to me on Chrome still.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 15 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.