Favicon

  • katana
  • Mastermind
  • Mastermind
  • User avatar
  • Posts: 2391
  • Loc: Edinburgh, Scotland

Post 3+ Months Ago

Whatever happened to the Ozzu favicon? I've not noticed it lately, and a quick glance at the source seems to suggest it's been removed.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

It's still there, and technically, it does not need to be in the code for it to display. If it exists in the root directory, browsers look for it automatically.

I'm showing it in both browsers. If you are not seeing it in IE, delete any bookmarks you have for OZZU, then rebookmark the page. The bookmark should show the favicon. Then left click and hold the little IE icon in the address bar, and drag it slightly away from it's position and release. Then refresh the page and it should appear.

IE has quirks with favicon's because IE stores Favicons in cache. When the favicon expires from cache, it also expires from your browser.
  • katana
  • Mastermind
  • Mastermind
  • User avatar
  • Posts: 2391
  • Loc: Edinburgh, Scotland

Post 3+ Months Ago

It was actually on Firefox. I cleared out my cache though and that seems to have done the trick. I was able to see other site's favicons and so it never occured to me to try cleaning my cache.

Cheers ATNO.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 7 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.