Firefox Problem?

  • SB
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 8745
  • Loc: Aberdeen, Scotland

Post 3+ Months Ago

I believe this has already been mentioned, i just couldnt find the topic.

Is this a firefox problem? or something to do with the phpbb software? Not a majorly important issue, more of a "heres another little glitch on Ozzu" kinda thread :)

Image
  • nancyW
  • Novice
  • Novice
  • User avatar
  • Posts: 22
  • Loc: London, UK

Post 3+ Months Ago

Not Firefox. I've looked at it in Firefox and it looks perfectly fine to me...

Damn those bugs eh?
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23454
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

It is a Firefox glitch actually. The mods had a fairly long topic about it in our mod board maybe close to a year ago. I think 1.5 at least has resolved that. I haven't seen that happen since upgrading to 1.5
  • SB
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 8745
  • Loc: Aberdeen, Scotland

Post 3+ Months Ago

I guess i should upgrade Firefox then :lol:

Thanks for clearing that up Mark.
  • UniquelyYoursPC
  • Web Master
  • Web Master
  • User avatar
  • Posts: 2997
  • Loc: Canada "A"

Post 3+ Months Ago

that would be a good idea
  • bleepnik
  • Professor
  • Professor
  • User avatar
  • Posts: 971
  • Loc: South Jersey, US

Post 3+ Months Ago

Careful, SB. I read an article recently that stated that some users (not many, relatively speaking, but some) have had trouble with 1.5. I'm (fortunately, knock on wood) not one of them, but just a heads-up in case you want to have a look at it before upgrading. =]
  • pramitroy
  • Guru
  • Guru
  • pramitroy
  • Posts: 1284

Post 3+ Months Ago

Yes its true, I have faced most of those problems. I am using FF 1.5 from the day of release. It freezes now and then and mostly while loading new tab or window or just a new page. In their knowledgebase I have found some solutions one of which has worked for me till now. Besides Adblock extension has a clash with Flash player plug-in in 1.5, for that you have to use Adblock Plus. And I also have seen the problem described by SB with my site.
So its really a glitch.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 7 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.