An odd bug...

  • Axe
  • Genius
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 5739
  • Loc: Sub-level 28

Post 3+ Months Ago

BigWeb, is there some kinda auto line-wrapping or paragraph breaking or something on here?

Look at my post on this thread...

Now, if you edit my post, you'll see what I mean... Go ahead and edit, see the list is perfectly one line below the next. Then preview it. All is still good, one line below the next. Now submit it and view the post. See how that extra line creeps in there?

I've seen it happen a bunch of other times in my posts, as well as the posts of others, but I've still not been able to figure out what is causing it (if it is indeed something on the user-end that's doing it).

I've come to the conclusion that it's not :D
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

I tried it and got exactly the same thing. Looks perfect in preview, but still adds that extra line in post. Interesting.
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Along these lines, it looks like the ordered list BBCode isn't functioning (unless I used it wrong -- I had never tried before now.)

http://www.ozzu.com/sutra47287.html#47287

By the way - I'm moving this to suggestions. This could be on the open boards to see if others have similar problems.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9088
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

ATNO/TW wrote:
Along these lines, it looks like the ordered list BBCode isn't functioning (unless I used it wrong -- I had never tried before now.)

http://www.ozzu.com/sutra47287.html#47287


You just aren't using it right. Check out my reply to your test and hit the edit button to see how I did it.

See this link on how to use lists:

http://www.ozzu.com/faq.php?mode=bbcode#7
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9088
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

As far as the weird problem you found Axe, I am not sure on this either. I will have to look into it. If anybody figures it out please let me know.
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

I see - thanks. Never thought about using it before this question came up. Learn something new everyday.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 6 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.