Opera login problem

  • Zwirko
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1417
  • Loc: 55° N, 3° W

Post 3+ Months Ago

Whenever I log in with Opera I find myself logged out if I try to enter any forum (such as Web Design, for example). I can however reply to a headline story if I desrired.

I'm posting this with IE since Oppie refuses to let create or reply to a Suggestion/Comments thread. Any particular reason why I'm being logged out after entering any forum?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • joebert
  • Fart Bubbles
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 13503
  • Loc: Florida

Post 3+ Months Ago

I can't seen to get it to log me out. :scratchhead:

Opera/9.51 (X11; Linux i686; U; en)
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9090
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Maybe you two should compromise. Have you tried clearing all of the cookies for ozzu?
  • joebert
  • Fart Bubbles
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 13503
  • Loc: Florida

Post 3+ Months Ago

Let me rephrase that, I can't get it to log me out unless I use the logout link.
  • Bogey
  • Genius
  • Genius
  • Bogey
  • Posts: 8397
  • Loc: USA

Post 3+ Months Ago

joebert wrote:
Let me rephrase that, I can't get it to log me out unless I use the logout link.

:lol: I did not understand anything you said in your first post here... haha did you forget English?
  • Zwirko
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1417
  • Loc: 55° N, 3° W

Post 3+ Months Ago

Deleting cookies didn't help. I deleted everything else that a browser accumulates too. No joy with that either.

Since other users don't seem to have a problem, it is likely something I have done in the browsers settings. Then again...
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9090
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Hmm I have no idea. I just tried logging in with Opera (Windows XP) and had no problems browsing any page. It stayed logged in the entire time. I did check the box to keep me logged in. After shutting down the browser completely I cam back and I was still logged in, everything seemed to work fine.

Unless I can duplicate the problem there is not much I can do. Have you tried on another computer to see if you still have the problem there? Other than that I would just check your Opera settings like you mentioned.
  • Bogey
  • Genius
  • Genius
  • Bogey
  • Posts: 8397
  • Loc: USA

Post 3+ Months Ago

Either another computer on the same browser or a different browser on the same computer.

By the way, make sure you are allowing cookies from ozzu.com and not blocking it.
  • Zwirko
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1417
  • Loc: 55° N, 3° W

Post 3+ Months Ago

Clever boy Bogey. It seems I was blocking all cookies from Ozzu. Problem solved. Thanks for that.

Funny that this problem only manifested itself with the recent layout changes. I'm pretty sure I've been blcoking Ozzu cookies for a good while now (no offence BigWeb, since I have no beef with your cookies, it's just a habit of mine that backfires now and again).
  • spork
  • Brewmaster
  • Silver Member
  • User avatar
  • Posts: 6252
  • Loc: Seattle, WA

Post 3+ Months Ago

Zwirko wrote:
(no offence BigWeb, since I have no beef with your cookies..

Mmmm... beef and cookies...
  • Bogey
  • Genius
  • Genius
  • Bogey
  • Posts: 8397
  • Loc: USA

Post 3+ Months Ago

Yup :D No problem. Glad you got the cookies under control...

Post Information

  • Total Posts in this topic: 11 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.