Ozzu ad banner error

  • Crea
  • Novice
  • Novice
  • Crea
  • Posts: 32

Post 3+ Months Ago

I just tried to follow the ad banner for $3.95 hosting -- the link was;

"http://www.canaca.com/affiliate/link.php?ref=38"

... and received a "Error: product id is not valid" message.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Seems to work for me OK, but the link is lightly different. Might have been a glitch earlier but looks to be fine now:

http://www.canaca.com/affiliate/link.ph ... roductid=1
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9089
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Hmm weird. Is it still like that for you Crea? Can you check again and see if it was just a fluke, or if you continue to have the same glitch. Thanks, I appreciate it.
  • SB
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 8742
  • Loc: Aberdeen, Scotland

Post 3+ Months Ago

I am having the same problem as Crea.
  • Funny_Fuzz
  • Mastermind
  • Mastermind
  • User avatar
  • Posts: 1517

Post 3+ Months Ago

Me too. It says "Error: product id is not valid". It's done that to quite a few links that I've tried visiting sometimes.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9089
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

What browsers are you guys using? The link is supposed to be "http://www.canaca.com/affiliate/link.php?ref=38&productid=1" so I am curious to why you guys are not getting that link and getting one without the &product=1
  • katana
  • Mastermind
  • Mastermind
  • User avatar
  • Posts: 2391
  • Loc: Edinburgh, Scotland

Post 3+ Months Ago

I tried it in both FF and IE and it works for me.
  • 613flavah
  • battlestar
  • Web Master
  • User avatar
  • Posts: 3289
  • Loc: Hurricane...

Post 3+ Months Ago

Works for me on all tested browsers (Opera, NS, IE, FF) on both PC & MAC
  • SB
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 8742
  • Loc: Aberdeen, Scotland

Post 3+ Months Ago

I have tried both FF and IE and it says "Error: product id is not valid".

That is strange.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9089
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

When you put your cursor over the banner SB what does the link in the status bar show?

"http://www.ozzu.com/counter/exit.cgi?http://www.canaca.com/affiliate/link.php?ref=38&productid=1"

or

"http://www.ozzu.com/counter/exit.cgi?http://www.canaca.com/affiliate/link.php?ref=38"

or something else?
  • SB
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 8742
  • Loc: Aberdeen, Scotland

Post 3+ Months Ago

The first one. Forget all my previous posts. To be honest, i was typing all that Crea was typing the link into the adress bar.

When i click on the banner it loads up.

Sorry for being pretty stupid :oops:

No problems here.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9089
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

LOL, okay glad it works fine for you then SB.

Funny_Fuzz or Crea can you let me know when you get a chance what the link shows for you in your status bar when you hover over the link. I would appreciate it very much. Thanks!
  • Crea
  • Novice
  • Novice
  • Crea
  • Posts: 32

Post 3+ Months Ago

Sorry for the long delay...

I was using FF1.03. It wouldn't work when I clicked on the banner image in FF.

Clicking on it now (sorry, updated to FF1.04) and it works.

Before I updated to FF1.04 when I clicked on the banner image it would load and give me that error message. But as I said now, it works completely fine now.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 13 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.