Ozzu hates me :(

  • Bogey
  • Genius
  • Genius
  • Bogey
  • Posts: 8388
  • Loc: USA

Post 3+ Months Ago

Ozzu hates me :( On certain occasions it logs me off when I try to post something and I have being active. It's not one of those times when I stay inactive for a long time and it logs me off...

About 4 minutes ago I clicked a link to post a topic (I was logged in) and I came to the form. I typed in my info and clicked submit and it logged me out and sent me to a log in form. Well, naturally I logged in and found a message saying "No Post Mode Specified" Something like that... can't really remember...

Why?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • casablanca
  • Proficient
  • Proficient
  • User avatar
  • Posts: 481

Post 3+ Months Ago

Hasn't ever happened to me! Does it happen often?
  • Bogey
  • Genius
  • Genius
  • Bogey
  • Posts: 8388
  • Loc: USA

Post 3+ Months Ago

Twice today...
  • joebert
  • Fart Bubbles
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 13502
  • Loc: Florida

Post 3+ Months Ago

Been screwing around with your cookies or your settings ?
I noticed you've got a session cookie domain thread open in Programming.
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Bogey, are you taking an extended time to type your post when that happens? If I recall there's a certain timeout on how long your session will stay valid when you are on the post form. I seem to recall that happening to me once or twice when I was writing tutorials. If that is the case, save the work frequently and work with drafts until you're ready to post.
  • righteous_trespasser
  • Scuffle
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6230
  • Loc: South-Africa

Post 3+ Months Ago

as I recall you get an hour to post.
  • Bogey
  • Genius
  • Genius
  • Bogey
  • Posts: 8388
  • Loc: USA

Post 3+ Months Ago

joebert wrote:
Been screwing around with your cookies or your settings ?
I noticed you've got a session cookie domain thread open in Programming.

No, throughout the time I was playing around with the cookies, I never removed any cookie and I haven't changed any settings... the only thing I changed then was the source of my PHP files I was testing on on my domain that is hosted on a different host then this site is.


@ATNO/TW and righteous_trespasser: My posts were usually like 2-3 lines when that happened... I didn't take long.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 7 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 9 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.