posting quick reply in IE9 issue

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

when you attempt to post a quick reply in IE9 and click "Post Quick Reply" you get the error "do you wish to leave this page or stay on this page". If you click "leave this page" it posts your quick reply. If you click "stay on this page" it leaves you there, but grays out the buttons to post quick reply or advanced reply.

//added note using Win7
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

test
Attachments:
leave_page.jpg
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9086
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Thanks for letting me know, I will look into this shortly.

//edit

Okay I confirmed it as well, will work on a solution.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9086
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

I believe the bug is fixed now and works correctly in all browsers. Let me know if it appears fixed for you as well. Make sure you clear your cache.
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Works perfect for me now as well.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 5 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 6 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.