Something strange with OZZU

  • xamix
  • Graduate
  • Graduate
  • xamix
  • Posts: 154

Post 3+ Months Ago

Well..sometimes when i want to post or make a search it appears this:
Image

Seems that is something you ought to have a look at,since it shouldn´t happen and it can be a bad breach.

cumpz
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

posting.php is the file that's called when you want to post. In my entire lifetime of reading and posting at php forums, nearly 3 years now, I have never seen that come up. That is not a problem with OZZU. That has to be something on your end. Can you give more details?
  • xamix
  • Graduate
  • Graduate
  • xamix
  • Posts: 154

Post 3+ Months Ago

Have not much more details...but i can tell you that i browse several forums,like more than 10 in a day, and doesn´t happen with any other one.
And that it does not happens all the times..just sometimes...and usually happens when it´s taking more time to open a thread or opening a reply.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9090
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Next time it happens can you please save it to your disk and paste the contents here. I have a feeling the output is some kind of error message that might be useful in determining what is going on. Thanks :)
  • xamix
  • Graduate
  • Graduate
  • xamix
  • Posts: 154

Post 3+ Months Ago

Well...i´ve downloaded it (happened in a reply and after that i coudn´t connect ->too many connections),it always happens during loopbacks
contents of the posting.php:
zero,niente,nada=nothing :D all blank

cumpz
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Not that it matters much, but in case it helps, this is what I get on a netstat when it's down:

TCP mycomputer:3057 server1.polarhost.com:http TIME_WAIT
TCP mycomputer:3061 64.233.161.147:http ESTABLISHED
TCP mycomputer:3066 server1.polarhost.com:http TIME_WAIT
TCP mycomputer:3067 server1.polarhost.com:http ESTABLISHED

Post Information

  • Total Posts in this topic: 6 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.