Timezone problems this morning

  • SB
  • Moderator
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 8745
  • Loc: Aberdeen, Scotland

Post 3+ Months Ago

Something strange has been happening on Ozzu for the last hour.

I couldnt leave a post for about and hour because for some reason my time was an hour ahead despite having the time zone set correctly at GMT. So by leaving a post the board seemed to think i had already posted up until 11:30am GMT. It seemed to think it was 11:30 am then it went to 10:31 am. From "10:31" am it then wouldnt let me post until 11:31am onwards as it kept saying "you cannot post another post so soon after your other one" or whatever wording it uses.

I know this is probably a one off, i just thought i would try and explain this problem for BWM incase this could be some sort of error needing fixed.

Hopefully you understood the problem.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9099
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Hmm that is a very odd issue. I have a feeling if you logged out and back in that would have resolved your problem.

I am not really sure why you would have that problem to begin with, but if anybody else has had that problem please post here too. Thanks.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.