No way to login to OZZU from Windows Vista IE7

  • camperjohn
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1127
  • Loc: San Diego

Post 3+ Months Ago

The main meny option on Vista is broekn on IE 7 in vista.

The menu is supposed to be a pop up menu, but when you click on it, it actually links to another page.

The javasctript needs "event.returnValue=false;return event.returnValue;" instead of "return false"

Or, put the login back on the right menu?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • joebert
  • Fart Bubbles
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 13502
  • Loc: Florida

Post 3+ Months Ago

I have an odd feeling that fixing this issue would also fix the occasional glitch in Opera where clicking the main menu will jump me down to a specific post before opening the menu.
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9089
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Odd had no idea that was happening. I have tested in both Windows 7 and Windows XP but never Vista. Worked fine in both Windows 7 and XP. Anyway I just made your recommended changes and things still work the same in both Windows 7 and XP. Please let me know if the problem is resolved with Windows Vista now. Thanks!

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 6 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.