AMSN

  • cheyrou
  • Student
  • Student
  • cheyrou
  • Posts: 74
  • Loc: Singapore

Post 3+ Months Ago

HI everyone,

I installed AMSN on my redhat 8.0.
I tried to execute it by double clicking the icon and even manually by using xterm but nothing happens.
Does anyone know what is missing here?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Daemonguy
  • Moderator
  • Web Master
  • User avatar
  • Posts: 2700
  • Loc: Somewhere outside the box in Sarasota, FL.

Post 3+ Months Ago

How exactly did you install it? I mean, did you run a ./configure then a make, make install? Did you download a binary package? RPM?

Did you check your system error logs?

Cheers.
  • Cii
  • Beginner
  • Beginner
  • Cii
  • Posts: 49
  • Loc: Canada

Post 3+ Months Ago

you need tcl/tk to run amsn
although i dont use RH8, i'm sure u'll find tcl/tk rpms.
after installing it, cd to the amsn folder and do a
./amsn
or "wish amsn"

that should do it.
  • cheyrou
  • Student
  • Student
  • cheyrou
  • Posts: 74
  • Loc: Singapore

Post 3+ Months Ago

thanks Cii,
you were right i did not have tcl installed.
  • Cii
  • Beginner
  • Beginner
  • Cii
  • Posts: 49
  • Loc: Canada

Post 3+ Months Ago

anytime.
hope u enjoy amsn as much as i do ;)

Post Information

  • Total Posts in this topic: 5 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 25 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.