driftnet & msgsnarf problems

  • Arcath
  • Graduate
  • Graduate
  • User avatar
  • Posts: 166
  • Loc: New England

Post 3+ Months Ago

Anyone here use driftnet or msgsnarf?


I've been using knoppix on my network and have been having problems with these two programs from the default install.


driftnet works for 1-5 hours then just stops. Closing the window and reopening gets it working again then again it stops.

msgsnarf works for 1-20 minutes before I get an error and then it doesn't work again until I reboot.

I've had the following programs running for over 2 weeks and they are still working fine:

aimSnarf.pl
mailsnarf
dsniff
etherape
urlsnarf
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Daemonguy
  • Moderator
  • Web Master
  • User avatar
  • Posts: 2700
  • Loc: Somewhere outside the box in Sarasota, FL.

Post 3+ Months Ago

etherape works as well as dsniff, but if you are of the mind that msgsnarf has to work you may want to check out your libnet -- requires 1.0.9 or lower I think. You can always install that in $TMP and refer to it during the build.

Cheers.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 2 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 57 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.