Help Please

  • tomrulez
  • Expert
  • Expert
  • User avatar
  • Posts: 571
  • Loc: England!!

Post 3+ Months Ago

I recently installed mandrake on one of my computers. The computer also had windows xp installed so I set it up with the boot loader. Ive previously done this with one of my other computers and it worked fine. This computer uses a TV display and im not sure if this is the problem. I select to start mandrake, after it has loaded all I can see is a green and nothing else. Does anyone know what the problem is.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • justbane
  • Beginner
  • Beginner
  • justbane
  • Posts: 43
  • Loc: CA

Post 3+ Months Ago

so yeah... seems that the whole TV thing is a problem. Looks like mandrake doesn't understand your video card... good luck with that.
  • rehash
  • Novice
  • Novice
  • rehash
  • Posts: 16

Post 3+ Months Ago

have you tried to run it in console mode only?
  • tomrulez
  • Expert
  • Expert
  • User avatar
  • Posts: 571
  • Loc: England!!

Post 3+ Months Ago

Ah it doesnt matter anymore. Ive managed to fix the problem by reinstalling mandrake and telling it to run in tv out mode.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 34 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.