Installing Gentoo Freeze

  • capi
  • Born
  • Born
  • capi
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

I'm trying to install Gentoo with the Universal Install Cd. Whats happening is that while the cd is loading it freezes up at "Coldpluggin pnp devices ...". By freeze I mean it never says [ ok ], and it never goes to the next item. Any ideas or hints.

It's an
eMachines T2882, and currently dualboots OSX, Debian, and XpHome.

I'll try a minimal install cd tonight to see if I can get that working, but any other thoughts are welcome.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Daemonguy
  • Moderator
  • Web Master
  • User avatar
  • Posts: 2700
  • Loc: Somewhere outside the box in Sarasota, FL.

Post 3+ Months Ago

Are you sure it's the Universal CD? I have heard of that happening with the minimal install CD....

How exactly do you have OS X installed on an E-Machine? Which boot mgr are you using?
  • capi
  • Born
  • Born
  • capi
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

Yeah I'm sure it's the Universal. I forgot to say that I know I can get the SystemRescueCD to work in my original post.

As for booting. I have Grub doing Debian/Windows and then Windows bootloader does Windows/OSX. I'm using the deadmoo iso for OSX.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 23 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.