Newbie ~ Konqueror doesn't load

  • 5N4K3
  • Graduate
  • Graduate
  • User avatar
  • Posts: 107

Post 3+ Months Ago

I'm very new to linux and havn't got all my resources for information yet.
Anyways I installed Mandrakelinux last night. I'm experimenting with the system, installing files, and customizing ... everything is working fine. But now this morning Konqueror will not load at all. It just says "Starting Konqueror" then vanishes.

My question is. What is the process in repairing applications in Linux? Do I need to uninstall it and the reinstall? (please expand on how and where to do this if so)

thank you
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Daemonguy
  • Moderator
  • Web Master
  • User avatar
  • Posts: 2700
  • Loc: Somewhere outside the box in Sarasota, FL.

Post 3+ Months Ago

Try running it from the command line; it should provide you with a response as to why it died.

It may indeed involve a complete reinstall, though I would tend to think a missing library or other dependency is causing the malfunction.
  • 5N4K3
  • Graduate
  • Graduate
  • User avatar
  • Posts: 107

Post 3+ Months Ago

I had restarted the machine three times, after the latest reboot it's working fine. (hours later)
:oops: Comming from Windows I was thinking this could be a big deal considering I couldn't navigate through folders. I'll try keeping questions like this to a minimum.
Thanks anyways Daemonguy.

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 90 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
cron
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.