Where did rpm install go?

  • pan
  • Born
  • Born
  • pan
  • Posts: 2
  • Loc: New York

Post 3+ Months Ago

I tried to install and rpm and I got the following:

[root@localhost RPMS]# rpm -ivh linuxwacom-0.6.6-5.i386.rpm

warning: waiting for transaction lock on /var/lib/rpm/__db.000

Preparing... ########################################### [100%]

1:linuxwacom ########################################### [100%]

How can I check wether the rpm was actually installed and where?

Thanks :?:
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Don2007
  • Web Master
  • Web Master
  • Don2007
  • Posts: 4924
  • Loc: NY

Post 3+ Months Ago

http://linuxwacom.sourceforge.net/index.php/howto/main
  • AnarchY SI
  • Web Master
  • Web Master
  • User avatar
  • Posts: 2521
  • Loc: /usr/src/MI

Post 3+ Months Ago

# rpm -qa | grep linuxwacom

# updatedb
# locate linuxwacom

or try running the command
$ linuxwacom


(# signifying the command needs to be run with root privileges, and $ signifying it can be run as a regular user, of course :] )

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 65 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.