Background Images Wont Show in Internet Explorer

  • bstinson1989
  • Born
  • Born
  • bstinson1989
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

I am starting to get on the frustrated side of things. I have been working and working on my first website, http://thefreeflashgames.com trying to get it just right, however there is a problem. When the homepage is viewed in internet explorer, the background image DOES NOT show. In Firefox, Safari, and Chrome, the background image DOES show. What is the problem? Your help would be greatly appreciated.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • bstinson1989
  • Born
  • Born
  • bstinson1989
  • Posts: 2

Post 3+ Months Ago

fixed. =]
  • tastysite
  • Proficient
  • Proficient
  • User avatar
  • Posts: 349
  • Loc: Brighouse, West Yorkshire, England

Post 3+ Months Ago

What was it?
  • yufengyesup
  • Born
  • Born
  • yufengyesup
  • Posts: 1

Post 3+ Months Ago

fixed already? that's fast
  • ozcanton
  • Born
  • Born
  • ozcanton
  • Posts: 4

Post 3+ Months Ago

tastysite wrote:
What was it?


I'm wondering this as well, he fixed it so quickly...

Post Information

  • Total Posts in this topic: 5 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 72 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.