Certain images won't show up in my webpage?

  • Westrice
  • Born
  • Born
  • Westrice
  • Posts: 4

Post 3+ Months Ago

I have to do this for a school project and it is being hosted by the school server. Certain images don't show up I uploaded all the images in the same directory as the index.html can anyone help?
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Westrice
  • Born
  • Born
  • Westrice
  • Posts: 4

Post 3+ Months Ago

It won't let me post external links here..


EDIT: FIXED I managed to revamped the coding and it's working now
  • Westrice
  • Born
  • Born
  • Westrice
  • Posts: 4

Post 3+ Months Ago

Help anyone?
  • Zealous
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1244
  • Loc: Sydney

Post 3+ Months Ago

did you set the right href tag?

if images in same directory then just "image.jpeg" if under a folder images "images/image.jpeg"

Check your source.
  • Westrice
  • Born
  • Born
  • Westrice
  • Posts: 4

Post 3+ Months Ago

This is where I keep all the images it's all in there what's wrong?
  • Breeze
  • Photographer
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1029
  • Loc: Australia

Post 3+ Months Ago

Can you paste your code?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 6 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 80 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.