W3C errors

  • kencho1
  • Born
  • Born
  • kencho1
  • Posts: 4

Post 3+ Months Ago

I try to correct the errors that I get on the Web www. airparking. is/index.html, and not there is way. any help?


Line 29, Column 96 error: end tag for "OPTION" element which is not open

…on value = "+ dates [i] .optionvalue +" > + dates [i] .optiondisplay + < option >;


Error Line 54, Column 71: there is no attribute "HEIGHT"

…Le border = "0" cellspacing = "0" cellpadding ="0" width = "100 %" height = "100 %" > < tr >


Line 56, Column 32 error: there is no attribute "BACKGROUND"

< td valign = "bottom" background = "images/gris1.gif" > < img src = "images/gris1.gif" with…


Line 58, 86 Column error: there is no attribute "BACKGROUND"

…dding = "0" width = "780" height = "82" background = "images/cabecerogris.jpg" > < tr > < td >


Error Line 99, Column 6: required attribute "ACTION" not specified

< form > < SELECT id = "urldestino1" NAME = "urldestino1" > < /SELECT >


Line 99, Column 59 error: end tag for "SELECT" which is not finished

< form > < SELECT id = "urldestino1" NAME = "urldestino1" > < /SELECT >



Error Line 137, Column 22: document type does not allow element "TD" here; assuming missing "TR" start-tag

< td bgcolor = " #0B6795" > < img src = "images/px1.gif" width = "1" height ="1" alt = "parki…"


Error Line 257, Column 6: required attribute "ACTION" not specified

< form > < SELECT id = "urldestino2" NAME = "urldestino2" > < /SELECT >



Line 257, 59 Column error: end tag for "SELECT" which is not finished

< form > < SELECT id = "urldestino2" NAME = "urldestino2" > < /SELECT >



Error Line 292, Column 62: document type does not allow element "TABLE" here; missing one of "TH", "TD" start-tag

< table border = "0" cellpadding ="0" cellspacing = "0" width ="780" > < tr >



Error Line 300, Column 39: document type does not allow element "DIV" here

< div align = "center" id = "htmltagcloud" > < span class = "wrd tagcloud7" > < a href = " #t..."




Thank you, and see if anyone has good eye, that I can't fix it.
  • Alicialyn1
  • Newbie
  • Newbie
  • Alicialyn1
  • Posts: 5

Post 3+ Months Ago

If you can show more code for each error, it may be easier to determine the issue. Thank you!
  • kencho1
  • Born
  • Born
  • kencho1
  • Posts: 4

Post 3+ Months Ago

If paste all the code becomes infumable, je je je would be enormous.

Easiest thing is that the "bold" that can give me a cable between at http:// validator.w3. org / and enter the www. airparking .es

and to see if he is capable of thinking how to fix it, by which my me is imposible-ble


graciñas for the answer
  • Alicialyn1
  • Newbie
  • Newbie
  • Alicialyn1
  • Posts: 5

Post 3+ Months Ago

Thank you! When you see the errors, simply add the character to correct the issue. For instance,

Line 29, Column 96 error: end tag for "OPTION" element which is not open

…on value = "+ dates [i] .optionvalue +" > + dates [i] .optiondisplay + < option >;

The solution for this error is placing the ">" right after the "< option".
---
Error Line 54, Column 71: there is no attribute "HEIGHT"

The solution for this is to remove the space between the quote mark and "100 %".
---

You have to be careful when coding. Anything from a simple extra space or a mismatched end tag can cause the page to not function properly.

I hope this helps.
  • kencho1
  • Born
  • Born
  • kencho1
  • Posts: 4

Post 3+ Months Ago

Flipante...thousand spinning I...since to see if I can gradually go fixing errors...

in the afternoon so I look at, to see if it works, that from the work computer I can not modify anything.


Alicialyn1 wrote:
Thank you! When you see the errors, simply add the character to correct the issue. For instance,

Line 29, Column 96 error: end tag for "OPTION" element which is not open

…on value = "+ dates [i] .optionvalue +" & gt; + dates [i] .optiondisplay + & lt; option & gt;

The solution for this error is placing the "& gt;" right after the "& lt;" "option".
---
Error Line 54, Column 71: there is no attribute "HEIGHT"

The solution for this is to remove the space between the quote mark and "100 %".
---

You have to be careful when coding. Anything from a simple extra space or a mismatched end tag can cause the page to not function properly.

I hope this helps.
  • Alicialyn1
  • Newbie
  • Newbie
  • Alicialyn1
  • Posts: 5

Post 3+ Months Ago

Sounds good, if you have any trouble let me know.
  • kencho1
  • Born
  • Born
  • kencho1
  • Posts: 4

Post 3+ Months Ago

OK. Therefore, that a thousand thanks for the help.
  • Alicialyn1
  • Newbie
  • Newbie
  • Alicialyn1
  • Posts: 5

Post 3+ Months Ago

:)

Post Information

  • Total Posts in this topic: 8 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 41 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.