Firefox CSS Problems

  • cyberjack88
  • Born
  • Born
  • cyberjack88
  • Posts: 1

Post 3+ Months Ago

I can't seem to get Firefox to render my css properly.
Works fine in IE but I really want to be able to support Firefox on my site.

http://www.cyberjackandsweetie.com
is the site.

All the boxes and divs seem to be screwed up in Firefox.

Here is the css file....

Thanks in advance.

-----------------

Code: [ Select ]
.global {
margin: 0px;
padding: 0px;
background-color: #FFFFFF;
font-family: Arial;
color: #000000;
font-size: 12px;
text-align: left;
}

.default_style {
overflow: hidden;
}

.plain_text {
overflow: auto;
}

.heading {
padding: 2px;
border: 1px;
border-style: solid;
border-color: #D8D8D8;
font-weight: bold;
font-size: 16px;
text-align: center;
overflow: hidden;
}

.subheading {
font-weight: bold;
text-align: left;
overflow: hidden;
}

.paragraph {
font-size: 12px;
line-height: 1.2em;
text-align: left;
overflow: hidden;
}

.amazonblock {
font-weight: bold;
font-size: 12px;
line-height: 1.2em;
text-align: left;
overflow: hidden;
  1. .global {
  2. margin: 0px;
  3. padding: 0px;
  4. background-color: #FFFFFF;
  5. font-family: Arial;
  6. color: #000000;
  7. font-size: 12px;
  8. text-align: left;
  9. }
  10. .default_style {
  11. overflow: hidden;
  12. }
  13. .plain_text {
  14. overflow: auto;
  15. }
  16. .heading {
  17. padding: 2px;
  18. border: 1px;
  19. border-style: solid;
  20. border-color: #D8D8D8;
  21. font-weight: bold;
  22. font-size: 16px;
  23. text-align: center;
  24. overflow: hidden;
  25. }
  26. .subheading {
  27. font-weight: bold;
  28. text-align: left;
  29. overflow: hidden;
  30. }
  31. .paragraph {
  32. font-size: 12px;
  33. line-height: 1.2em;
  34. text-align: left;
  35. overflow: hidden;
  36. }
  37. .amazonblock {
  38. font-weight: bold;
  39. font-size: 12px;
  40. line-height: 1.2em;
  41. text-align: left;
  42. overflow: hidden;
  • digitalMedia
  • a.k.a. dM
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 5149
  • Loc: SC-USA

Post 3+ Months Ago

I think this is a box-model issue. Have a look at this thread, it may help.

http://www.ozzu.com/sutra66737.html#66737
  • Poly
  • Guru
  • Guru
  • User avatar
  • Posts: 1091
  • Loc: Same place you left me.

Post 3+ Months Ago

i am also pretty sure it is a box-model issue. the link digital media gave you explains it pretty clearly.

poly

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 27 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.