My first website...in awhile...

  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23473
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

Wow, the last website I created was back in 2002, but today with a little assist from my VP of Professional Services, I had the chance to create my first website on a 2012 server running IIS 7 for a customer's new intranet site after a 14 year hiatus.

Even remembered enough to make an under construction landing page:
Code: [ Select ]
<!DOCTYPE>
<html>
<head>
<title>Under Construction</title>
</head>
<body>
<p>This page is under construction. Please come back soon!</p>
</body>
</html>
  1. <!DOCTYPE>
  2. <html>
  3. <head>
  4. <title>Under Construction</title>
  5. </head>
  6. <body>
  7. <p>This page is under construction. Please come back soon!</p>
  8. </body>
  9. </html>


OK I lied...I had to look that up on Google...
  • Bigwebmaster
  • Site Admin
  • Site Admin
  • User avatar
  • Posts: 9193
  • Loc: Seattle, WA & Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Wow, has it really been that long? I would change your doctype to:

HTML Code: [ Select ]
<!DOCTYPE html>


That would declare that you are using HTML 5.
  • nsdrk21
  • Newbie
  • Newbie
  • nsdrk21
  • Posts: 11

Post 3+ Months Ago

Is that HTML5?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 3 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 25 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2017. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.