resolved: IE7 text not wrapping

  • jameson5555
  • Bronze Robot
  • Bronze Member
  • User avatar
  • Posts: 575
  • Loc: Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

Well this is the weirdest IE bug I've seen today... Can anyone help me figure out why the paragraph text won't wrap around the floated quote on this page?

It works perfectly well in both Firefox and IE6...
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • righteous_trespasser
  • Scuffle
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6230
  • Loc: South-Africa

Post 3+ Months Ago

I was sure I have seen that site before ... you gave it as an example for the resizing header image ... right?

anyway, I see the "error" ... it truly is strange ... I'll look at it again tomorrow ... my brain is malfunctioning after 14 hours of straight coding ... hehe (except for some smoke breaks ofcourse) ...
  • jameson5555
  • Bronze Robot
  • Bronze Member
  • User avatar
  • Posts: 575
  • Loc: Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

The flash header resizing issue was actually a different site. I don't think I've posted this one on Ozzu before...

Wow, 14 hours.. that's quite a marathon coding session. Get some rest! :lol:
  • righteous_trespasser
  • Scuffle
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6230
  • Loc: South-Africa

Post 3+ Months Ago

jameson5555 wrote:
The flash header resizing issue was actually a different site. I don't think I've posted this one on Ozzu before...

I must be seeing things ... lol
jameson5555 wrote:
Wow, 14 hours.. that's quite a marathon coding session. Get some rest! :lol:

soon ... very soon ... Just a few more lines ... and then I can go .. to ... slee
  • jameson5555
  • Bronze Robot
  • Bronze Member
  • User avatar
  • Posts: 575
  • Loc: Phoenix, AZ

Post 3+ Months Ago

I figured it out! I was going through validating my code with W3C and realized that the span I was floating with the quotation mark in it was outside of the <p> tags. By putting it inside of them, it fixed the wrapping problem. :wink:
  • righteous_trespasser
  • Scuffle
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 6230
  • Loc: South-Africa

Post 3+ Months Ago

jameson5555 wrote:
I figured it out! I was going through validating my code with W3C and realized that the span I was floating with the quotation mark in it was outside of the <p> tags. By putting it inside of them, it fixed the wrapping problem. :wink:

Good job ...

Post Information

  • Total Posts in this topic: 6 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 63 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.