RSS Feed Issues

  • Joe426
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 59

Post 3+ Months Ago

Hey there, when I add my site's feed to my iGoogle homepage, it says information temporarily unavailable. It's hosted through feedburner, so what's the deal? Thanks for your help, the feed is located here:

http://feeds.feedburner.com/hacknmod/qjUG
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • Bogey
  • Genius
  • Genius
  • Bogey
  • Posts: 8399
  • Loc: USA

Post 3+ Months Ago

Isn't this is what you need?
  • joebert
  • Fart Bubbles
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 13503
  • Loc: Florida

Post 3+ Months Ago

I have the toughest time with these webpage-based feed readers, there doesn't seem to ever be any kind of rule of thumb with them that I've come to know. :scratchhead:

Where'd you get that address, through the "chicklet chooser" in the Feedburner control panel ?
Feedburner is giving me a URL like this for adding to Googles' reader.
http://fusion.google.com/add?feedurl=http://feeds.feedburner.com/develobert
  • Joe426
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 59

Post 3+ Months Ago

I got the URL from my feedburner console, it's correct. I've had this feed for a year or so, and periodically it will say info not available, but most of the time it will display the proper info.

joebert - I added the url through firefox's xml renderer.

feed validators:

http://feedvalidator.org/check.cgi?url= ... 2ffeed.php
  • joebert
  • Fart Bubbles
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 13503
  • Loc: Florida

Post 3+ Months Ago

Well if most of the time it works and sometimes it doesn't yet you haven't changed anything, I'd assume whatever the problem is will be outside of your control.
  • Joe426
  • Beginner
  • Beginner
  • User avatar
  • Posts: 59

Post 3+ Months Ago

I think it may have been that I used a ? and ' in a few posts.
  • joebert
  • Fart Bubbles
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 13503
  • Loc: Florida

Post 3+ Months Ago

I'm cusious why you need to manually add it it each post, why not include it as part of the navigation ?

Or am I missing something ? :scratchhead:

Post Information

  • Total Posts in this topic: 7 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 55 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.