site not loading

  • lestermagic.com
  • Novice
  • Novice
  • lestermagic.com
  • Posts: 22

Post 3+ Months Ago

does anyone know why my site wont load in ie. my buddy was saying that it wouldnt load in aol, but i figured that was some aol problem, then i tried it in ie (i use mozilla) and it doesnt work. its a flash site, and all you se is a white spot where the .swf ought to load.
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • joebert
  • Fart Bubbles
  • Genius
  • User avatar
  • Posts: 13502
  • Loc: Florida

Post 3+ Months Ago

Can you show us a link ? :wink:
  • ATNO/TW
  • Super Moderator
  • Super Moderator
  • User avatar
  • Posts: 23456
  • Loc: Woodbridge VA

Post 3+ Months Ago

IE requires a bit different code to display flash although it's a bit odd that it won't load in AOL. As noted, the link to your page will tell all.
  • lestermagic.com
  • Novice
  • Novice
  • lestermagic.com
  • Posts: 22

Post 3+ Months Ago

Sorry, thought the url was in my signature. Well I have fixed the problem that resulted in it not working in plain ie, and that was due to my own stupidity,, so I dont know if it is an aol problem exclusively. This may be a fluke entirely.



http://www.lestermagic.com

Post Information

  • Total Posts in this topic: 4 posts
  • Users browsing this forum: No registered users and 63 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.