SITE REVIEW: www.ixpublishing.com

  • zaiah
  • Proficient
  • Proficient
  • zaiah
  • Posts: 375

Post 3+ Months Ago

Hi All!
Okay this site is far from new. It's been up a year, but I am in the early (very early) stages of a redesign. Which will be valid CSS, with a dash of flash, a contact form and a few other bells and whistles. Just wanted to post it so I can get some feedback on what is currently up and maybe some suggestions for the new site. I'd greatly appreciate your comments, no matter how cruel they are.

Thanks!

http://www.ixpublishing.com
  • Anonymous
  • Bot
  • No Avatar
  • Posts: ?
  • Loc: Ozzuland
  • Status: Online

Post 3+ Months Ago

  • zaiah
  • Proficient
  • Proficient
  • zaiah
  • Posts: 375

Post 3+ Months Ago

zaiah wrote:
Hi All!
Okay this site is far from new. It's been up a year, but I am in the early (very early) stages of a redesign. Which will be valid CSS, with a dash of flash, a contact form and a few other bells and whistles. Just wanted to post it so I can get some feedback on what is currently up and maybe some suggestions for the new site. I'd greatly appreciate your comments, no matter how cruel they are.

Thanks!

http://www.ixpublishing.com


By the way, this was my second site I ever built, before I even heard of CSS. :) All tables with the help of Dreamweaver and Fireworks.
  • deepraj12
  • Born
  • Born
  • deepraj12
  • Posts: 1
  • Loc: india

Post 3+ Months Ago

good dear but you don,t think you need more change in your templates

http://www.commediait.com
  • mit
  • Proficient
  • Proficient
  • User avatar
  • Posts: 310
  • Loc: INDIA

Post 3+ Months Ago

Google is not indexing any link on your site, just the text which has been crawled. Please check it. I think, its an old cache report from Google.

But your site looks good to me. Simple and full of content.

Best of Luck.
  • zaiah
  • Proficient
  • Proficient
  • zaiah
  • Posts: 375

Post 3+ Months Ago

mit wrote:
Google is not indexing any link on your site, just the text which has been crawled. Please check it. I think, its an old cache report from Google.

But your site looks good to me. Simple and full of content.

Best of Luck.


Could that be because all the links are image files? I think this would be fixed if the links were done in CSS. Right?

Post Information

  • Total Posts in this topic: 5 posts
  • Moderator: Website Reviewers
  • Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
  • You cannot post new topics in this forum
  • You cannot reply to topics in this forum
  • You cannot edit your posts in this forum
  • You cannot delete your posts in this forum
  • You cannot post attachments in this forum
 
 

© 1998-2014. Ozzu® is a registered trademark of Unmelted, LLC.